Over Four Elements Group

Opgericht in 1998 en oorspronkelijk gestart in het hart van de Nederlandse bloembollenstreek. Four Elements werkt sindsdien wereldwijd op meerdere locaties en ontwikkelt producten in eigen beheer met veel oog voor maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Het werken met mensen met een arbeidsbeperking, milieuvriendelijke producten en eerlijke kansen bieden aan opkomende landen zijn daar voorbeelden van. Voor zowel productiemethoden als producten staan respect voor mens, dier en milieu centraal.


Vanuit dit perspectief wordt getracht zo efficiënt mogelijk te werken. Zo direct mogelijk af fabriek naar de zakelijke afnemers. Het stelt Four Elements in staat uitstekende kwaliteit voor zeer concurrerende prijzen te leveren en het geeft haar afnemers de mogelijkheid de consument een uitstekende prijs-kwaliteit te bieden. Naast internationale winkelketens behoren ook andere organisaties (profit en non-profit) tot de klantengroep.


Product informatie

Four Elements bedient de zakelijke markt en is actief in meerdere productgroepen met eigen merken. Daarnaast leveren we meerdere relaties producten met private label.  Wanneer u zakelijke belangstelling heeft voor een artikel of productgroep neemt u dan gerust contact op.

© Copyright Four Elements  The Netherlands, All rights reserved.   info@fourelementsgroup.com

contact en informatie